Wanner Hydra-Cell triplex doseerpomp model MT8

Ideaal voor hele lage capaciteit – geregeld en nauwkeurig – bij hoge druk.

Met 3 hydraulisch gebalanceerde membranen biedt de robuuste MT8 pomp een pulsatievrije flow, waarmee pulsatiedempers niet meer nodig zijn. Speciaal ontworpen voor lage flows bij hoge drukken.

Wanner Hydra-Cell triplex doseerpomp RVS

Model MT8 in RVS

  • Capaciteit: lineair regelbaar van minimaal 0,227 tot 30,28 liters/uur, afhankelijk van modelkeuze.
  • Zuigdruk: max 34 bar
  • Persdruk: max 241 bar
  • Deeltjesgrootte: tot max 200 micron
  • Materialen: roestvaststaal 316, Hastelloy-C, Alloy 20, PVC en PVDF

Inzetbaar in vele industrieën zoals olie- en gas (on-shore en off-shore), afvalwater/ waterbehandeling, polyurethane schuimproductie, voeding, farma, kunststofproductie en voor een veelvoud van chemische vloeistoffen.

De Wanner Hydra-Cell MT8 pompen overtreffen de prestatie-standaard van de API675 norm, met een nauwkeurigheid van ± 1%, lineariteit van ± 3% en reproduceerbaarheid van ± 3%.

Het sealless ontwerp garandeert een lekvrije pomp. Materialen waarin de pomp verkrijgbaar is: RVS, messing, Hastelloy C, PVC en PVDF. Met deze brede keuze is de pomp inzetbaar voor een uitgebreide range vloeistoffen. Ook in duplex uitvoering beschikbaar, eenvoudig in onderhoud, compacte pomp (kleine ”footprint”). De pomp kan vaste deeltjes verpompen met een grootte van max 200 micron.

Wanner Control Freak

Optioneel leverbaar is een ”Control Freak” die o.a. bevat batch control, flow rate programmeren en calibratie. De MT8 pomp heeft een geïntegreerd overstortventiel dat de pomp beschermt tegen overdruk aan de perszijde, én een uniek bijvulventiel in elke hydra-cell om de pomp te beschermen bij een geblokkeerde zuig. De pomp kan zonder schade onbeperkt drooglopen.

Lees meer over Wanner Hydra-Cell pompen en de techniek van de hydraulisch gebalanceerde membranen die in de Wanner Hydra-Cell membraanpompen toegepast wordt.

En bekijk het filmpje wat het werkingsprincipe toont:

Zoek jij een afwisselende job?