Kennis en ervaring, jarenlange vaste relaties met onze fabrieken en onze toeleveranciers en een goede en betrouwbare pomp selecteren en leveren, dat is wat u van PromoTec mag en kan verwachten.
Of het nu gaat om een pomp voor een carwash installatie, een pomp voor het doseren van een minimale hoeveelheid inkt, een pomp voor het injecteren van vervuilde koel- en snijolie in CNC-machines voor de verspanende industrie, of een pomp voor het doseren van kleur- en smaakstoffen in de zoetwarenindustrie, de pomp moet juist geselecteerd zijn, betrouwbaar zijn en geschikt zijn voor de unieke toepassing.

Als uw branche of toepassing niet genoemd is in één van onze branchepagina’s, wil dat niet zeggen dat wij geen geschikte pomp voor u in ons programma hebben. Integendeel. De hoeveelheid toepassingen waarvoor PromoTec in de loop der jaren pompen heeft geselecteerd is heel uitgebreid. Kijk voor een indruk hiervan ook eens onder “Nieuws” op deze site, waar u beschrijvingen van projecten en case stories vindt.

Graag nodigen wij u uit contact met ons op te nemen, om samen te bekijken wat de mogelijkheden voor uw toepassing zijn.