De toegevoegde waarde van PromoTec als gerenommeerd toeleverancier van pompen aan de machine- en appatenbouw (OEM) is dat wij al meer dan 50 jaar kennis en ervaring als pompspecialist hebben en actief zijn in vele markten met een breed pakket pompen. Alle ingrediënten voor het maken van een passende pompselectie en het leveren van de juiste pomp.

In de machine- en apparatenbouw worden veel verschillende pompen toegepast, ieder met zijn eigen specifieke kenmerken en eigenschappen. PromoTec heeft een breed programma pompen waarin o.a. magneetgedreven centrifugaalpompen, tandwielpompen, turbinepompen, schottenpompen, membraanpompen, doseerpompen en busmotorpompen, luchtgedreven membraanpompen, slangenpompen en doseerpompen.

Voor machinebouwers en OEM-ers zijn alle producten uit ons programma interessant, geheel afhankelijk van uw wensen en eisen. Onze diversiteit in producten en onze kennis en ervaring zijn onze sterke punten, waarvan u als machinebouwer / OEM-er gebruik kunt maken.

Communicatie met u over voorkeuren, applicatie, pompkenmerken, kennis en ervaringen (van klant en leverancier) en Life Cycle Costs zijn uiteindelijk de bouwstenen waarop wij onze adviezen verstrekken. En juist omdat wij niet gebonden zijn aan één fabrikant, kunnen wij de diverse selecties aan u voorleggen en uiteindelijk samen met u de juiste keuze bepalen.

Kennis en ervaring, vaste relaties met onze fabrieken en onze toeleveranciers en een goede en betrouwbare pomp leveren, dat is wat de machine- en apparatenbouw van PromoTec mag en kan verwachten. Of het nu gaat om een pomp voor een carwash installatie of een pomp voor het verpompen van vervuilde koel- en snijolie in machines voor de verspanende industrie, of een pomp voor het doseren van kleur en smaakstoffen in machines voor de zoetwarenindustrie, de pomp moet betrouwbaar zijn en geschikt zijn voor zijn unieke toepassing. Immers, de machine of installatiebouwer wordt door de eindgebruiker beoordeeld op de kwaliteit van het totaal van zijn levering, inclusief de afzonderlijke componenten als een pomp. PromoTec werkt al vele jaren met een aantal machine en installatiebouwers (OEM’ers) alwaar wij verschillende pompen aan leveren