Of het nu gaat om reinigen van roadtankers, het schoonmaken van IBC’s (bulkcontainers), het wassen van kratten of om voedingspompen voor autowasstraten (carwash en truckwash), PromoTec is al meer dan 50 jaar als pompspecialist actief in de Industriële reiniging.

In de Industriële reiniging en de carwash wordt gewerkt met hogedruk water, al of niet aangevuld met toevoegingen, om hardnekkige vervuiling te verwijderen. Daarbij zijn continuïteit en betrouwbaarheid cruciaal.

Omdat met name de afvoer van vervuild water hoge kosten met zich meebrengt wordt er steeds meer water hergebruikt. Dit drukt de kosten en is goed voor het milieu. Maar kan de pomp dat wel aan?

Onze hydraulisch gebalanceerde membraanpompen zijn een buitengewoon goed alternatief voor de conventionele plunjerpompen. Deze asafdichtingsloze membraanpompen zijn lekvrij, geschikt voor vervuild en heet water, leveren een hoog rendement, kunnen zelfs korte tijd droog draaien en vragen een absoluut minimum aan onderhoud. Kortom “fit and forget”.

Wanner Hydra-Cell membraanpompen kom je werkelijk overal tegen. In de verschillende autowasstraten verspreid over het land, in de industriële sector voor het reinigen van de tanks van roadtankers en IBC’s (bulkcontainers), het reiniging van kratten bij slachterijen en bij de drankindustrie, maar ook voor CIP systemen in de voedingsmiddelen industrie. Wil je anders reinigen dan alleen met water, de pomp is ook geschikt voor vloeibare wasmiddelen, caustic soda en diverse oplosmiddelen. De Wanner Hydra-Cell membraanpomp is een begrip als het om hogedruk reiniging gaat.

Industriele reiniging Industrial cleaning IBC reiniging