Wanner Hydra-Cell hogedrukpompen in de autowasstraat

Voor de carwash en truckwash levert PromoTec hogedrukpompen voor de autowasstraten, wasboxen en handmatige voorwas.

Wanner Hydra-Cell pompen die zonder problemen hergebruikt water verpompen, met laag energieverbruik en lange standtijden.

De pompsets worden compleet samengebouwd geleverd, inclusief motor, koppeling en bracket. PromoTec is de enige officiële importeur en distributeur in Nederland van de Wanner Hydra-Cell pompen sinds 1984.

  • Max druk: 170 bar
  • Max temperatuur: max 90°C
  • Max capaciteit: 150 ltr/minuut

Zorgeloos verpompen van hergebruikt water

Voor de aanvoer van water voor wasstraten gebruikt men ofwel duur drinkwater ofwel grondwater. Het onttrekken van grondwater wordt steeds duurder en is wettelijk aan banden gelegd. Ook aan het afvoeren van het vervuild water worden hogere eisen gesteld, waarmee elke wasstraat geconfronteerd wordt. Uit kostenoverweging is het interessant om water te gaan hergebruiken. Hiervoor dient de installatie aangepast te worden en een goede pomp geselecteerd te worden. Veelvuldige uitval door de slijtage die het vervuilde product veroorzaakt aan de pompen hoeft niet nodig te zijn. De Wanner Hydra-Cell membraanpomp wordt al jaren zeer succesvol ingezet in de autowasbranche, inclusief de truckwash.

3 goede redenen om te kiezen voor Wanner Hydra-Cell voor uw wasstraat:

  1. De robuuste constructie en brede keuze uit materialen maken de pomp uitermate geschikt voor het verpompen van hergebruikt water en voor het doseren van chemische additieven.
  2. Ten opzichte van een conventionele plunjerpomp heeft de Wanner Hydra-Cell pomp aanzienlijk lagere onderhoudskosten, lager energieverbruik en een betrouwbaarder bedrijf.
  3. Met de service en support van PromoTec staat u sterk, wij kennen de Wanner Hydra-Cell pompen door en door en hebben onderdelen in voorraad.

Toepassing
Bij het ombouwen van een installatie naar toepassing voor hergebruikt water worden meestal de bestaande plunjerpompen opnieuw ingezet. Veel gebruikers ervaren echter na korte tijd al de beperkingen hiervan. Lekkage, overmatige slijtage en uitval zijn veel gehoorde klachten.

Vaak zien wij in de praktijk dat, na een ombouw van de installatie naar hergebruikt water, de bestaande pompen weliswaar vele bedrijfsuren op schoon water achter de rug hadden, maar na de overstap op hergebruikt water al binnen twee weken problemen geven. Met het inzetten van een Wanner Hydra-Cell pomp in dezelfde opstelling en aangesloten op de aanwezige aandrijfmotor, worden de standtijden enorm verlengd.

Pompen die meer dan 10 jaar in bedrijf zijn, waarmee de gebruiker nog steeds zorgeloos werkt, zonder dat de pomp ooit uit bedrijf geweest is: met een Wanner Hydra-Cell pomp is dit heel gewoon.

Zoek jij een afwisselende job?