PromoTec is een gerenomeerd toeleverancier van pompen aan de machine- en appatenbouw (OEM), met als toegevoegde waarde, meer dan 50 jaar ervaring als pompspecialist. Actief in vele markten en met een breed pakket pompen en  een enorme kennis voor het maken van een passende pompselectie.

Voor laboratoria en R&D toepassingen hebben we een interessant aanbod van pompen voor monstername, dosering, batchprocessen en pompen voor de kleinere capaciteiten.

In gevallen waar absoluut géén lekkage mag optreden worden magneetgedreven pompen van ingezet. Zo bieden wij magneetgedreven schotten- en tandwielpompen voor kleinere capaciteiten in een low cost uitvoering, die ook voor diverse lab en research doelen wordt toegepast. Magneetgedreven tandwielpompen worden overigens ook veel ingezet in biotech en farma, maar ook in chemische toepassingen.

Naast magneetgedreven schotten- en tandwielpompen pompen worden ook vaak low cost peristaltische pompen toegepast.

PromoTec heeft een breed programma pompen waarin o.a. magneetgedreven centrifugaalpompen, tandwielpompen, turbinepompen, schottenpompen, membraanpompen, doseerpompen en busmotorpompen, luchtgedreven membraanpompen, slangenpompen en doseerpompen.