De Wanner Hydra-Cell pomp, een aanwinst voor het bedrijf

logoTechnoPort in Moerdijk reinigt tank containers en tankwagens en heeft daarvoor twee reinigingsbays voor het reinigen van chemische tanks en één reinigingsbay voor het reinigen van voedingsmiddelen tanks beschikbaar. Voor elke reinigingsbay staat een Wanner Hydra-Cell G35 membraanpomp opgesteld die of 1 rotojet nozzle op 100 bar of 2 rotojets nozzles op elk 50 bar voedt.

De Wanner Hydra-Cell G35 pompen worden aangedreven door een 22 kW, 730 omw/min. electromotor  en leveren 100 liter/minuut water met reinigingsmiddel op een druk van 100 barg. De drie Wanner Hydra-Cell G35 pompen vragen praktisch geen onderhoud.

Men heeft nu per reinigingsbay 1 rotojet (100 bar) of 2 rotojets (2 x 50 bar) ter beschikking. Vele tankwagens hebben echter 3 mangaten bovenop en dus zijn er eigenlijk 3 rotojet nozzles per bay gewenst. Daarvoor is dan aanpassing van de installatie gewenst en de verwachting is dat binnen afzienbare tijd de installatie met een 4e Wanner Hydra-Cell pomp wordt uitgebreid.

Technoport spreekt ook vol lof over de Wanner pompen. De Wanner Hydra-Cell pomp is een aanwinst voor het bedrijf omdat deze storingsvrij opereren en nagenoeg geen onderhoud vragen. “Dat was vroeger met plunjerpompen wel anders”.

 

Zoek jij een afwisselende job?