Uw tuin staat er gekleurd bij dankzij onze Albin slangenpompen

Albin slangenpomp voor betonslurry

Deze twee Albin slangenpompen staan klaar voor verzending naar onze klant. Ze worden o.a. gebruikt voor dosering van kleurstoffen in betonmassa voor de productie van de warme tinten tegels en andere bestrating, tuinafscheidingen, borders en plantenbakken, die uw tuin een fraaiere uitstraling geven.

De klant heeft al een aantal van deze robuuste slangenpompen enkele jaren in gebruik en is er zo tevreden over, dat zijn andere pompen ook vervangen worden door de Albin slangenpomp, serie ALH.

Wat maakt deze pompen geschikt voor het verpompen van kleurstoffen en beton slurry?

De slangenpompen van Albin hebben geen asafdichtingen en zijn dus volledig lekvrij. De slangenpompen zijn geschikt voor abrasieve toepassingen, zoals bijvoorbeeld beton slurry. Ook zijn de Albin slangenpompen zelfaanzuigend met een uitstekende aanzuigcapaciteit en zijn ze geschikt voor drooglopen. Slangenpompen hebben bovendien een rustige en omkeerbare pompwerking.

Albin slangenpomp serie ALH
De standtijden van een slangenpomp worden in hoge mate bepaald door de gekozen slangkwaliteit. Albin levert een hoge kwaliteit samengestelde rubberen slangen, versterkt met 2 tot 6 lagen van gevlochten polyamide en met een buitenlaag met strikte toleranties, voor perfecte samendrukking en biedt daarmee lange standtijden.

Albin slang voor slangenpomp

Wat heeft model ALH25 te bieden?
Het model wat u op de foto ziet, waarvoor onze klant gekozen heeft, is model ALH25 uitgevoerd met NR (natuurrubber) slangen. De ALH serie omvat een paar modellen van een robuuste industriële slangenpomp, waar de beste materialen en “smart design” oplossingen gecombineerd zijn. De pomp is droog zelfaanzuigend en ideaal voor het verpompen van laag- tot hoog-viskeuze vloeistoffen, met omkeerbare draairichting. Maximale werkdruk van model ALH25 is 15 bar. De ALH serie slangenpompen is overigens beschikbaar voor een pomp capaciteit tot maximaal zo’n 65 m3/uur

Voor een maximale bedrijfstijd en minimaal onderhoud kiest ook deze klant voor Albin slangenpompen. Lees meer op de productpagina en bekijk ook de Albin slangenpompen bedrijfsvideo.

Of bel ons voor meer informatie voor uw toepassing.

Zoek jij een afwisselende job?