Kom jij ons team versterken?

Vacature sales engineer (combi binnen/buitendienst)

Vacature sales engineer PromoTec HilversumWij zoeken een emissievrije en energiezuinige pomp, wat kunnen jullie hierin bieden?

In hoeverre kan ik loog en chloor met dezelfde pomp verpompen?

Waarom adviseren jullie een asafdichtingsloze pomp voor tolueen in plaats van een pomp met een mechanical seal?

Waar moet ik rekening mee houden als ik in een leiding onder 70 bar wil doseren?

Dit zijn het soort vragen die we bij PromoTec dagelijks krijgen. Op basis van deze vragen brengen wij advies uit en leveren we pomp oplossingen aan onze klanten.

In de afgelopen 50 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in lek- en emissievrije pompen en pompsystemen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Door onze ruime knowhow van pomp en proces kunnen wij voor onze klanten de juiste pompen selecteren, leveren en technische support bieden.

Als sales engineer haal jij je energie uit het vertalen van een klantvraag in een technisch en commercieel passende oplossing. Jouw succes wordt bepaald doordat je enthousiast bent over techniek en commercieel gedreven bent.

Vind jij het interessant je technisch te verdiepen in pomptechniek, stromingsleer en in onze producten en vanuit die kennis onze klanten een oplossing te bieden? Lijkt de combinatie van binnendienst sales, afgewisseld met bezoeken aan onze klanten, je leuk?

Wil je werken met gerenommeerde merken en een technisch uitdagende en veelzijdige productenrange, in een flexibele werkomgeving met korte communicatielijnen? Dan is deze functie interessant voor jou!

Lees meer

Zoek jij een afwisselende job?