Chemicaliën verpompen met een kunststof magneetgedreven centrifugaalpomp

 

Chemicaliën verpompen met een kunststof magneetgedreven centrifugaalpomp

Veilig
De magneetgedreven centrifugaalpompen hebben geen asdoorvoer en dus geen asafdichtingen, waardoor ze absoluut lek- en uitstootvrij zijn. Ideaal voor het verpompen van chemicaliën.

Onderhoudsarm
Magneetgedreven centrifugaalpompen hebben weinig slijtende delen met als voordeel: lange standtijden en nauwelijks onderhoud nodig.

Deze twee eigenschappen maken de magneetgedreven centrifugaalpomp bij uitstek geschikt voor het verpompen van agressieve chemicaliën, of waterdunne vloeistoffen zonder vaste delen, of bijvoorbeeld voor corrosieve vloeistoffen, zoals zuren, die bij een bepaalde zuurtegraad RVS aantasten.

De kunststof magneetgedreven centrifugaalpompen van Greenpumps zijn gemaakt van PP en PVDF en zijn bij uitstek geschikt voor hoog corrosieve vloeistoffen. Maximale veiligheid en efficiëntie voor aantrekkelijke prijzen.

Toepassingen:
Kunststof magneetgedreven centrifugaalpompen worden met succes ingezet in de (petro-)chemische industrie (bijvoorbeeld op zuren en loog), farmaceutische, textiel- en voedingsmiddelenindustrie en voor alle gevaarlijke chemische toepassingen.

Zoek jij een afwisselende job?